Fiamma F45

De Fiamma F45 serie is een handig en mooi luifel systeem dat met de hand of elektrisch te openen is. Daarnaast kun je hem heel gemakkelijk zelf monteren op je camper, caravan of minibusje!


Fiamma F45 S

Fiamma F45 S

De Fiamma F45 S is geluidloos bij het openen, sluiten en tijdens het rijden. De luifel is makkelijk schoon te maken en gemakkelijk te bedienen met de bijgeleverde draaislinger. Geschikt voor de doe het zelf montage. De luifeldoek heeft glanzende kleuren aan beide zijden, is krasbestendig en waterdicht. De luifeldoek is gemaakt van vinyl.

Ook zit er een speciale waterafvoer aan de voorkant van de luifel. Deze luifel is geschikt voor allerlei voertuigen. Het kan gemonteerd worden op een camper, caravan, terreinwagen of een bestelbusje.

De Fiamma F45 S serie is er in verschillende groottes en uitvoeringen. Voor een algemeen overzicht van de F45 S klik hier.


Fiamma F45 L

Fiamma F45 L

De Fiamma F45 L is ideaal voor de wat grotere campers, caravans, terreinwagens en bestelbusjes. Ook is hij geluidloos bij het openen, sluiten en tijdens het rijden. De luifel is makkelijk schoon te maken en gemakkelijk te bedienen met de bijgeleverde draaislinger. Geschikt voor de doe het zelf montage. Het luifeldoek heeft glanzende kleuren aan beide zijden, is krasbestendig en waterdicht. Het luifeldoek is gemaakt van vinyl. Inclusief 1 rafter.

Ook zit er een speciale waterafvoer aan de voorkant van de luifel. Deze luifel is geschikt voor allerlei voertuigen. Het kan gemonteerd worden op een camper, caravan, terreinwagen of een bestelbusje.

De Fiamma F45 S serie is er in verschillende groottes en uitvoeringen. Voor een algemeen overzicht van de F45 L klik hier.


Fiamma F45 S VW T5

Fiamma F45 S VW T5

Dit nieuwe type luifel is speciaal ontwikkeld voor de Volkswagen Transporter, Multivan en California. De luifel wordt standaard geleverd met een installatiekit dat bestaat uit twee beugels. De luifel moet bevestigd worden aan het dakrail van je auto. Bij de Multivan wordt standaard een dakrail geleverd. Bij de Transporter is de dakrail een optie. De luifel is geruisloos tijdens het rijden, maar ook tijdens het openen, en sluiten. De luifel is makkelijk schoon te maken en gemakkelijk te bedienen met de bijgeleverde draaislinger. De box is uitgevoerd in de exclusieve kleur Titanium en het doek is verkrijgbaar in de kleuren Blue Ocean en Deluxe Grey.

De Fiamma F45 S VW T5 is er in verschillende groottes en uitvoeringen. Voor een algemeen overzicht van de F45 S VW T5 klik hier.

Voor een specifiek type klik hier:
- Fiamma F45 S 260 VW T5 Multivan Transporter
- Fiamma F45 S 260 VW T5 California
- Fiamma F45 S 260 VW T5 Transporter UK
- Fiamma F45 S 300 VW T5 Multivan Transporter
- Fiamma F45 S 300 VW T5 Multivan Transporter UK


Fiamma F45 Eagle

Fiamma F45 Eagle

Dankzij het het eenvoudige 12 volt systeem kan de luifel makkelijk in- en uitgedraaid worden door alleen het simpele omzetten van een schakelaar welke aan de wand van het voertuig bevestigd zou moeten worden.

Is het mooi weer en ga je een uitstapje maken, maar wil je geen risico lopen met de bui die vanmiddag op het weerbericht is gegeven? Geen probleem! De luifel is namelijk voorzien van een WDS ook wel Wind Detective®System. Dat is een innovatieve wind sensor systeem dat de 12 volt motor automatisch kan laten sluiten in geval van harde wind. De Motor Kit staat ook handmatige sluiting toe in geval van nood. De luifel wordt altijd veilig geopend en door de zelfondersteunende en telescopische knikarmen zijn er geen luifelpoten meer nodig. Allemaal dankzij het innovatieve Dual Block®System van robuust aluminium. De knikarmen staan op zo een positie dat het water altijd goed afgevoerd kan worden.

De Fiamma F45 Eagle is er in verschillende groottes en uitvoeringen. Voor een algemeen overzicht van de F45 Eagle klik hier.