Fiamma F65

De Fiamma Zip S is perfect voor elk voertuig, van grote motorhome tot minivan.

Hij bestaat uit:
- een luifel zoals beschreven staat bij de F45 S luifel
- een complete tent ombouw

Het vernieuwde systeem verbindt de zijpanelen van de omvouw met het luifeldoek die zijn voorzien van handige ritsen. De luifel is ook zonder de ombouw te gebruiken. In een kleine tijd maak je van de luifel een Privacy Room. De ombouw bestaat uit een frontpaneel met een raam en een deur en twee zijpanelen met ramen die open kunnen en ook voorzien zijn van horrengaas.

De Fiamma Zip wordt geleverd met een Rapid Set, gordijntjes voor alle ramen, een regenrafter, een opbergtas, een windvanger en nog wandbevestigingsbeugels. Het gebruik van een stormband wordt aangeraden!


Fiamma F65 S

Fiamma F65 S

Deze innovatieve luifel kan op de bovenkant van je voertuig bevestigd worden zodat hij niet aan de zijkant uitsteekt en hiermee een goede schaduwplek creëren. Hij is eenvoudig in gebruik en door middel van de twee luifelpoten staat de luifel stevig. Mocht je een 12 volt motor aan de luifel willen monteren om de luifel elektrisch te kunnen bedienen, dan kan dat! Daarnaast is de luifel waterdicht en kan het water goed afgevoerd worden. Ook biedt dit stevige doek bescherming tegen UV straling.

Door zijn compacte en ronde afmeting is de F65 S elegant en zeer licht in gewicht. De luifel is geluidloos te openen, te sluiten en ook tijdens het rijden is deze geluidloos. Met de draaislinger, die je gemakkelijk kunt bevestigen, kun je de luifel handmatig uitschuiven. De luifel is makkelijk schoon te maken en krasbestendig. Dit model wordt aanbevolen voor op de Fiat Ducato, Citroën Jumper en de Peugeot Boxer.

De Fiamma F65 S is er in verschillende groottes en uitvoeringen. Voor een algemeen overzicht van de F65 ga naar KampeerPerfect.nl.


Fiamma F65 L

Fiamma F65 L

Deze cassetteluifel is een sterke luifel die zorgt voor een groot schaduwoppervlak en is gemaakt voor de grotere voertuigen. De luifel is eenvoudig met de hand te bedienen, door middel van een draaislinger die makkelijk te bevestigen is. Omdat de luifel zo groot is ontstaat er een grote overkapping waarmee je beschermd bent tegen zon en er zelfs onder kunt zitte als het regent.

Inclusief 1 rafter.

De twee luifelpoten zorgen ervoor dat de luifel stevig blijft staan. De cassetteluifel kan op het dak bevestigd worden waardoor hij niet aan de zijkant uitsteekt. Door de moderne look heeft de luifel een mooie uitstraling. Liever niet handmatig hoeven draaien? Er is een mogelijkheid er een 12 volt motor aan te monteren, zodat de luifel ook elektrisch te bedienen is. De luifel is makkelijk schoon te maken, krasbestendig en gemaakt van vinyl.

De Fiamma F65 L is er in verschillende groottes en uitvoeringen. Voor een algemeen overzicht van de F65 L ga naar KampeerPerfect.nl.


Fiamma F65 Eagle

Fiamma F65 Eagle

De luifel kan dankzij het eenvoudige 12 volt systeem eenvoudig automatisch in- en uitgedraaid worden. Hoe? Door het omzetten van de schakelaar die aan de wand van het voertuig bevestigd dient te worden. De Eagle is (net als bij de F45 Eagle) voorzien van een Wind Detective System: Een innovatief windsensor systeem, dat de motor automatisch activeert en de luifel sluit in geval van harde wind.

Handmatige sluiting kan in geval van nood natuurlijk ook. De zelf ondersteunende knikarmen zijn verbeterd dankzij het nieuwe Dual Block System van robuust aluminium, waardoor er geen luifelpoten meer nodig zijn. De knikarmen zijn zo geplaatst dat het het water altijd goed afgevoerd wordt. De Eagle wordt geleverd zonder montagebeugels, deze zijn als optie leverbaar.

De Fiamma F65 Eagle is leverbaar in verschillende groottes en uitvoeringen. Voor een algemeen overzicht van de F65 Eagle ga naar KampeerPerfect.nl.