Fiamma privacy room

De Fiamma Privacy Room is er in verschillende uitvoeringen. Met de Privacy Room, de naam zegt het al, creeer je je eigen beschutte plekje voor je camper/ caravan of minibusje onder de luifel. Doordat de het geheel van de luifel kunt afritsen, kun je zelf bepalen of je je wilt afschermen! De Privacy Room biedt tevens beschutting tegen wind en regen. Multifunctioneel dus!


Fiamma F45 Privacy Room

Fiamma F45 Privacy Room

De Fiamma Privacy Room is ontworpen voor de Fiamma F45 luifels. Deze Privacy Room past ook op de Omnistor luifels 5002, 5003 en 4900.

Met deze Privacy Room verdubbel je de ruimte rondom je Camper. Binnen een paar minuten hen je de Privacy Room kunnen monteren.Door de zelfoliënde ritsen worden de zijpanelen eenvoudig met het frontpaneel verbonden. De zijpanelen worden aan de luifel bevestigd door het nieuwe Fast Clip systeem, welke de beste weerstand biedt tegen regen en wind.

Aan de zijpanelen zitten ramen die je kunt openen, voorzien van muggengaas. De ramen zijn standaard uitgerust met gordijnen en de deur kan aan beide kanten gebruikt worden.

Een Privacy Room bestaat uit:
- 1 frontpaneel
- 2 zijpanelen
- Gordijnen
- Megabag opbergtas.

Voor de luifels 250 en 300 is het noodzakelijk de Fast Clip in te korten aan de hand van de meegeleverde instructies!

De Fiamma Privacy Room is er in verschillende groottes en uitvoeringen. Voor een algmeen overzicht van de Privacy Room ga naar KampeerPerfect.nl.

Voor een specifiek type klik hier:
- Fiamma Privacy Room 300 Medium
- Fiamme Privacy Room 300 Large
- Fiamma Privacy Room 350 Medium
- Fiamma Privacy Room 350 Large
- Fiamma Privacy Room 400 Medium
- Fiamma Privacy Room 400 Large
- Fiamma Privacy Room 450 Medium
- Fiamma Privacy Room 450 Large
- Fiamma Privacy Room 500 Large
- Fiamma Privacy Room 550 Large
- Fiamma Door Panel Privacy Room Medium
- Fiamme Door Panel Privacy Room Large


Fiamma F45 Privacy Room Light

Fiamma F45 Privacy Room Light

Dit is de... jawel, lichtgewicht versie van de Privacy Room. Ideaal voor de F45 luifels en Omnistor 5002, 5003 en 4900. Gemaakt van duurzaam waterbestendig grijs polyester dat opgevouwen zeer weinig ruimte in beslag neemt. Standaard geleverd met de Fast Clip Light.

Het frontpaneel kan eenvoudig in de rail van de voorbox van de luifel geschoven worden en dankzij de zelfoliënde ritsen is het frontpaneel gemakkelijk te bevestigen aan de zijpanelen. Gordijntjes voor de frontpaneel zijn standaard meegeleverd in de kleur Ocean. De deur kan aan beide kanten geplaatst worden. Met behulp van de meegeleverde elastieken kun je de zijpanelen aan je voertuig vastmaken. Het gebruik van een stormband genaamd Tie Down Kit S wordt aanbevolen, maar niet standaard meegeleverd. Wel wordt er standaard een Mega Bag Light meegeleverd.

De Fiamma F45 Privacy Room Light is er in verschillende groottes en uitvoeringen. Voor een algemeen overzicht van de Privacy Room Light ga naar KampeerPerfect.nl.

Voor een specifiek type klik hier:
- Fiamma Privacy Room Light 300 Medium
- Fiamma Privacy Room Light 300 Large
- Fiamma Privacy Room Light 350 Medium
- Fiamma Privacy Room Light 350 Large
- Fiamma Privacy Room Light 400 Medium
- Fiamma Privacy Room Light 400 Large


Fiamma Privacy Room 260 VW T5 Van

Fiamma Privacy Room 260 VW T5 Van

Met deze Privacy Room verdubbel je de ruimte rondom je Volkswagen T5 Van. Je monteert de Privacy Room binnen een paar minuten, super snel dus! Dit kan, omdat de zelfoliënde ritsen van de zijpanelen eenvoudig met het frontpaneel verbonden worden. De zijpanelen worden aan de luifel bevestigd door het nieuwe Fast Clip systeem welke de beste weerstand tegen wind en regen biedt.

In de zijpanelen zitten ramen die je kunt openen waar muggengaas voor zit. Ramen in de Privacy Room zijn standaard uitgerust met gordijntjes en de deur kan aan beide kanten gebruikt worden.

Een Privacy Room bestaat uit:
- 1 frontpaneel
- 2 zijpanelen
- Gordijnen
- Megabag opbergtas

Afmetingen:

Lengte luifel: 260 cm
Hoogte vanaf de grond: 180 tot 220 cm
Uitval: 200 cm
Gewicht: 23,7 kg

Installatieset voor de nieuwe F45 luifels wordt standaard meegeleverd Voor de luifels 250 en 300 is het noodzakelijk de Fast Clip in te korten aan de hand van de meegeleverde instructies!


Fiamma F65 Privacy Room

Fiamma F65 Privacy Room

Deze Privacy Room is geschikt voor de Fiamma F65 luifel en speciaal ontworpen voor de Fiat Ducato, de Citroën Jumper, de Peugeot Boxer, de Mercedes Sprinter en voor de caravan. Bij de Fiat Ducato is de Privacy Room pas vanaf het bouwjaar juni 2006 te bevestigen.

Je kunt hem heel eenvoudig en binnen een paar minuten monteren. Door de zelfoliënde ritsen worden de zijpanelen eenvoudig met het voorpaneel verbonden. Gemakkelijk uit te zetten met de meegeleverde Rapid Sets. De zijpanelen kunnen aan de luifel bevestigd worden dankzij het nieuwe Fast Clip systeem.

De Privacy Room biedt de beste weerstand tegen wind en regen. De zijkanten hebben ramen die open kunnen en voorzien zijn van een hor. De ramen zijn standaard voorzien van gordijnen en de deur kan aan beide kanten gebruikt worden. Het gebruik van een stormband en van één of meerdere regenrafters wordt aanbevolen.

De Fiamma F65 Privacy Room is er in verschillende groottes en uitvoeringen. Voor een algemeen overzicht van de F65 Privacy Room ga naar KampeerPerfect.nl.

Voor een specifiek type klik hier:
- Fiamma Privacy Room 320 Ducato > 06/06
- Fiamma Privacy Room 320 Caravan

Deze Privacy rooms kunnen uitgebreid worden met een Fiamma frontpaneel 20cm, 50cm en 80cm.


Fiamma zip panel 40 VW T5

Dit is een paneel voor de VW T5 met lange wielbasis. Zo is het mogelijk om met deze paneel de Privacy Room VW T5 ook op een F45 S 300 VW T5 met lange wielbasis te bevestigen.

Afmetingen:
Hoogte vanaf de grond: 180 tot 220 cm
Gewicht: 900 gram