Fiamma zij- en voorwanden

Met de Fiamma voor- en zijwanden creeer je een extra groot schaduwoppervlak, maar zit je ook beschut als het regent. Je kunt ze afzonderlijk van elkaar aan je luifel ritsen.


Fiamma Side W Caravanstore

Fiamma Side W Caravanstore

De Fiamma Side W Caravanstore is een comfortabel zijpaneel met één groot crystal raam. Je kunt dit doek zowel aan de linkerkant als aan de rechterkant ophangen. Het doek is van afwasbaar vinyl met UV-bescherming. Eenvoudig te installeren dankzij de meegeleverde telescopische spanningsstang, de elastische koorden en de haringen.

Bekijk de Side W op KampeerPerfect.nl.


Fiamma Side W Pro

Fiamma Side W Pro

De Side W Pro is een comfortabel zijpaneel, uitgerust met één groot raam dat bescherming biedt tegen de zon en regen. Ook heeft het een tochtstrook tot aan de grond zodat de wind er niet onder door kan waaien. Het duurzame doek is makkelijk om schoon te houden en de Side W Pro is eenvoudig om te monteren. Dankzij de meegeleverde telescopische spanningsstang, koorden en haringen is die eenvoudig te monteren. Je kunt de zijwand zowel aan de linkerkant en aan de rechterkant bevestigen.

De Side W Pro is er in verschillende groottes en uitvoeringen. Voor een algmeen overzicht van de Side W Pro ga naar KampeerPerfect.nl.


Voor een specifiek type klik hier:
- Fiamma Side W pro Caravanstore
- Fiamma Side W Pro F45
- Fiamma Side W Pro XXL F45
- Fiamma Side W Pro F35 VW T5
- Fiamma Side W Pro F45 VW T5
- Fiamma Side W Pro F65 Ducato
- Fiamma Side W Pro F45 Shade rechts
- Fiamma Side W Pro F45 Shade links

 


Fiamma Sun View XL

Fiamma Sun View XL

Dit comfortabele frontpaneel is gemaakt voor de Fiamma Caravanstore, F45 en F65 luifels. Het frontpaneel is gemaakt van doorschijnend materiaal, dat deels (tot ongeveer 80%) het zonlicht filtert.

De hoogte van de Sun View XL is 190 cm en is gemakkelijk te installeren dankzij de meegeleverde koorden en haringen. Heb je een andere luifel met een rail in de voobox? Geen probleem, daar past dit frontpaneel ook op.

De Fiamma Sun View XL is er in verschillende groottes en uitvoeringen. Voor een algmeen overzicht van de Sun View ga naar KampeerPerfect.nl.


Fiamma Sun View Side

Fiamma Sun View Side

Een comfortabel zijpaneel voor de Fiamma F45 luifels, gemaakt van doorschijnend materiaal. Houd circa 80% van het zonlicht tegen. Hoogte 140 cm. Standaard geleverd met spanningsstang, haringen en elastische scheerlijnen.

Met behulp van de Kit Side ook geschikt voor de F65 luifels van 3.20 meter en de Omnistor luifels 5002/5003/4900 en Tristor.

Bekijk de Fiamma Sun View Side op KampeerPerfect.nl.


Fiamma blocker

Fiamma blocker

Dit is een frontpaneel zonder raam, die bescherming biedt tegen zon en regen. De hoogte van de Blocker is 140 cm. Dit frontpaneel kan door middel van de pees gemakkelijk in de voorbox geschoven worden en wordt inclusief haringen geleverd.

De Fiamma Blocker is er in verschillende groottes en uitvoeringen. Voor een algemeen overzicht op de Fiamma blocker ga naar KampeerPerfect.nl.


Fiamma blocker pro

Fiamma blocker pro

Dit frontpaneel heeft één groot crystal raam en een verlengstuk van vinyl dat tot aan de grond komt. Deze Blocker Pro biedt nog meer privacy en bescherming tegen de wind. Dit frontpaneel is gemaakt van afwasbaar vinyl dat voorzien is van UV-bescherming en is zeer eenvoudig te installeren door de meegeleverde haringen en elastische koorden.

De Fiamma Blocker pro is er in verschillende groottes en uitvoeringen. Voor een algemeen overzicht van de Fiamma blocker pro ga naar KampeerPerfect.nl.


Fiamma Shade

Fiamma Shade

Heerlijk in de schaduw genieten tijdens het lezen van een boekje. De Shade is 410 cm lang en 28 cm hoog en kan makkelijk worden ingekort gelijk aan de lengte van de luifel. De Shade past ook op de F45, de F65, de F65 en andere luifelmerken mits deze een geleiderail in de voorbox hebben. Dit biedt bescherming tegen de zon en de lichte regen, maar vergroot ook het schaduwoppervlak.

De Fiamma Shade kun je bestellen bij KampeerPerfect.nl.


Fiamma Kit Side

Met behulp van een Kit Side kun je de Side W Pro en Sun View Side ook op andere merken luifels monteren, zoals Omnistor en Tristor.

De Fiamma Kit Side is er in verschillende uitvoeringen. Voor een algemeen overzicht van de Fiamma Kit Side ga naar KampeerPerfect.nl.

Voor een specifiek type klik hier:
- Fiamma Kit Side F65
- Fiamma Kit Side Omnistor 5002/ 5003
- Fiamma Kit Side Tristor
- Fiamma Kit Side Omnistor 4900 Tristor